Erg bedankt team Aerts voor jullie ruime tijd om mij een goed advies te geven voor mijn veranda drivers, controller en afstandsbediening. En dan ook alles nog even aansluiten, waar maak je dat nog...Erg bedankt team Aerts voor jullie ruime tijd om mij een goed advies te geven voor mijn veranda drivers, controller en afstandsbediening. En dan ook alles nog even aansluiten, waar maak je dat nog mee. Super bedankt 🙏. Complimenten voor jullie mooi en fijne zaak!
Johian van Vreeswijk
Buitengewone, voortvarende en betaalbare service met een glimlach
Hendriks
TOP SERVICE, staan altijd voor je klaar. Met goed advies! Uitermate behulpzaam. Voor ons is dit de nr.1
Corina
Super fijn bedrijf, goede adviezen en service. Ik had een lamp online gekocht met lichtbronnen. Kwam in de winkel voor een dimmer. Daar kregen we advies mbt de lamp en lichtbronnen die we gekocht...Super fijn bedrijf, goede adviezen en service. Ik had een lamp online gekocht met lichtbronnen. Kwam in de winkel voor een dimmer. Daar kregen we advies mbt de lamp en lichtbronnen die we gekocht hadden, dat dit waarschijnlijk niet was wat we zochten. Uiteindelijk naar buiten gelopen zonder dimmer met nieuwe lamp🤣. Online bestelde lamp retour gestuurd. Heel blij met onze nieuwe lamp en licht op en boven tafel.
JB
Bedrijf geeft prima en degelijk advies een fijne winkel in Eindhoven !
Rooijakkers
Mooie merken, goed advies en service.
Ron Buijs
Zeer zeer fijn bedrijf niet te veel als je ze belt zo zouden er meer moeten zijn
Cas en Tineke van ‘t Hullenaar
Meest prachtige verlichting!! Goede voorlichting in een ontspannen sfeer!!
G.lute
Super goed geholpen en personeel die weet waar ze over praten