1ekeus

FWJ van Hees

Goed product, snelle levering, scherpe prijs.

Klein misverstand bijl de levering: er bleek een adapter te ontbreken. Even chatten en 2 dagen later zat het in de bus.

Duidelijke website; snel geleverd

R. Orij

Immikhuizen

Snelle en nette sevice

siki

Ik heb een nieuwe gekocht hele slechte kwaliteit nooit nooit goed werken. Tweede keer kapot.

Reactie 1ekeus:

Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend te horen dat u niet geheel tevreden bent over de trilplaat. Omdat u alleen kon aangeven dat 'het ding niet meer startte' hebben wij de trilplaat tot... Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend te horen dat u niet geheel tevreden bent over de trilplaat. Omdat u alleen kon aangeven dat 'het ding niet meer startte' hebben wij de trilplaat tot twee maal toe grondig gecontroleerd en getest maar hebben geen defect kunnen constateren. De trilplaat functioneert bij ons zoals te verwachten is en kunnen niet achterhalen waarom u deze niet gestart krijgt. Wij hebben u filmpjes gestuurd waarop te zien is hoe uw trilplaat gestart wordt en gaan ervan uit dat u daar profijt van heeft en dan ook nog lang van uw aankoop kunt genieten. We staan echter altijd klaar om u te helpen en eventuele verdere vragen te beantwoorden. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we zullen ons best blijven doen om u een positieve ervaring te bieden.

Dirk

Teleurstellend

Reactie 1ekeus:

Wij vinden het erg jammer om van deze klant deze beoordeling te ontvangen. Meneer heeft bij ons een product gekocht en heeft dit zelf door "ongelukkig stoten" zelf kapot gemaakt en vond... Wij vinden het erg jammer om van deze klant deze beoordeling te ontvangen. Meneer heeft bij ons een product gekocht en heeft dit zelf door "ongelukkig stoten" zelf kapot gemaakt en vond dat wij dit moesten oplossen. Vanwege onze service hebben wij getracht hem te helpen, maar helaas bleek er geen (goedkope) oplossing voor hem mogelijk. Wat ons betreft heeft de 2 sterrenbeoordeling dan ook geen betrekking op ons.

An Gleann Mor

Snelle levering en een heel goed product.

Te veel emails

Reactie 1ekeus:

Standaard worden 3 e-mails verzonden, namelijk: direct na het plaatsen van de bestelling een bevestiging van de bestelling. Nadat wij de bestelling verwerkt hebben wordt een e-mail met de factuur... Standaard worden 3 e-mails verzonden, namelijk: direct na het plaatsen van de bestelling een bevestiging van de bestelling. Nadat wij de bestelling verwerkt hebben wordt een e-mail met de factuur verzonden. Onze vervoerder PostNL stuurt namens ons een e-mail met de track- en trace om de zending te kunnen volgen. Wij sturen nooit ongevraagd reclamemails oid.
Bij het aangekochte product is iets vermeld dat doet vermoeden alsof dit niet bij ons is aangeschaft, wij vragen ons dan ook af of deze review op ons betrekking heeft. Wij hebben geprobeerd met deze klant contact op te nemen, maar het opgegeven telefoonnummer is buiten werking en op een verzoek per e-mail wordt niet gereageerd.