Reviews

9.2 / 10
813 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.3/10
Overdracht
9.3/10
Kennis lokale huurmarkt
9.3/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.1/10
Vriendelijk
9.3/10
Website
8.5/10
Reactietijd email
9.1/10

813 Reviews

Van der Heijden

9/10

Zeer fijne samenwerking. De uitleg en ondersteuning van 123wonen bij de verhuur was bovenverwachting.

Sterke punten

Onze contactpersoon was zeer goed bereikbaar voor vragen. Zijn adviezen waren zinvol en terzake doende.

Specifieke medewerker

Dank je wel Joep Hermens voor je hulp en tijd en je uitstekende advisering.


B Borst

10/10

Het fijne contact en de duidelijke afspraken maakte het huren van een woning via 123wonen Rotterdam erg prettig! Dank jullie wel!


Anoniem

10/10

Zeer positief. Wim was vriendelijk en komt zijn afspraken na.

Sterke punten

Vriendelijkheid, komt afspraken na, neemt de tijd om procedures uit te leggen.

Verbeterpunten of tips

Nvt

Specifieke medewerker

Wim Overwater zou ik zeer aanbevelen.


Lizet

10/10

Mijn appartement die na 7 jaar vrij kwam was binnen een week verhuurd.

Sterke punten

Mijn ervaring met dit bedrijf is in steekwoorden, Adequaat, snel, behulpzaam, zeer prettig in omgang en verstand van zaken.

Verbeterpunten of tips

Nvt.

Specifieke medewerker

Koen Zijlstra


Kalil Yousufzai

10/10

Zeer deskundig en altijd erg fijn geholpen. Personeel heeft verstand van zaken, zijn erg goed bereikbaar en komen afspraken netjes na!

Sterke punten

Erg klantvriendelijk, weten altijd een gepaste oplossing te vinden en je kan met alle vragen voor een (huur) woning terecht.

Verbeterpunten of tips

Geen op of aanmerkingen en ga zo door!

Specifieke medewerker

Koen Zijlstra is mijn vaste aanspreekpunt.


Ren zijin

9/10

Erg professioneel en behulpzaam

Sterke punten

Professioneel

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Wim overwater


Anoniem

10/10

Positief

Sterke punten

Goed advies, snel verhuurd

Verbeterpunten of tips

Geen


G.H. de Groot

8/10

Mijn ervaringen zijn prima.
Wim handelt adequaat en tot dusver is alles goed verlopen. Geeft ook vertrouwen.

Sterke punten

Het uit handen nemen van de documentatie en alles wat ervoor nodig is om een woning/appartement te verhuren. Met name bij expats is dit wel fijn om bijgestaan te worden met expertise.

Verbeterpunten of tips

Doorgaan met wat er nu geboden wordt.

Specifieke medewerker

Ik heb tot dusverre alleen met Wim Overwater te maken gehad.


Hans

10/10

Zeer goed!

Sterke punten

Goed netwerk en zeer klantgericht


Anoniem

9/10

Prima service!

Sterke punten

Communicatie ,afhandeling ,mailwisseling etc

Verbeterpunten of tips

Geen