Reviews

9.2 / 10
1110 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.2/10
Overdracht
9.2/10
Kennis lokale huurmarkt
9.2/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.2/10
Vriendelijk
9.4/10
Website
8.6/10
Reactietijd email
9.2/10

1110 Reviews

N. Schepers

9/10

Hele fijne samenwerking!

Sterke punten

Professionele adviezen, expertise

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Joep en zijn team


Brahim en Linda

10/10

We kwamen door een tevreden collega bij 123Wonen terecht. Bij de eerste kennismaking zijn we al goed geïnformeerd over de gang van zaken. We werden goed ondersteund en geadviseerd tijdens het... We kwamen door een tevreden collega bij 123Wonen terecht. Bij de eerste kennismaking zijn we al goed geïnformeerd over de gang van zaken. We werden goed ondersteund en geadviseerd tijdens het gehele proces.

Sterke punten

Er werd goed naar onze wensen geluisterd, waardoor we veel vertrouwen hadden en hebben in 123Wonen. De presentatie op de website was erg goed. De verhuur werd snel geregeld en we zijn ontzettend... Er werd goed naar onze wensen geluisterd, waardoor we veel vertrouwen hadden en hebben in 123Wonen. De presentatie op de website was erg goed. De verhuur werd snel geregeld en we zijn ontzettend tevreden met onze huurders!

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten, de tip is om alle klanten dezelfde goede service te verlenen als wij hebben ervaren.

Specifieke medewerker

Rogier Heuckeroth


Cristian

10/10

Renting a maisonette

Sterke punten

Flexibility. Tailor made approach.

Verbeterpunten of tips

They are doing such a great job.

Specifieke medewerker

Monique Spijker and Charmaine Kok


Meijaard

10/10

Goed

Sterke punten

Vriendelijkheid

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Robert & Winanda.


Anne-Kees en Wilma

9/10

Prettig in de samenwerking, betrouwbaar en kundig.

Sterke punten

Kundig en prettig in contact.

Verbeterpunten of tips

-

Specifieke medewerker

Robert van den Akker


Henk

10/10

Verhuur woning via 123. Reeds diverse malen gebruik gemaakt van de dienstverlening van Martin en zijn team.. No nonsens, makkelijk om mee te werken. Aanrader!

Sterke punten

Zeer klant gericht en pro-actief. Vlekkeloze

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Martin Houtzager en Sandra Brinkman


Kerstens

9/10

Verhuur woning

Sterke punten

Snel schakelen en betrouwbare partner

Verbeterpunten of tips

?

Specifieke medewerker

Rogier


Af. GOOSSENS

10/10

Voor de eerste keer woning verhuurd via 123 wonen. Is zeer snel en vakkundig gebeurd. Had de keuze uit een aantal goede kandidate. Ik ben zeer tevreden met de nieuwe bewoners en zal het de volgende... Voor de eerste keer woning verhuurd via 123 wonen. Is zeer snel en vakkundig gebeurd. Had de keuze uit een aantal goede kandidate. Ik ben zeer tevreden met de nieuwe bewoners en zal het de volgende keer zeker weer via 123 wonen laten afhandelen.

Sterke punten

Snelheid / vakkundig

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Prima begeleiding gehad


Matty

10/10

Goed

Sterke punten

snelheid, accuraat en goede kennis van zaken

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Agnes Schuttenbeld


--

9/10

Prima. Mijn contacten betreffen Bergen op Zoom. De heer Heuckeroth is een accurate en zorgzame verhuurmakelaar

Sterke punten

-

Verbeterpunten of tips

-

Specifieke medewerker

de heer Heuckeroth