Reviews

9.2 / 10
960 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.2/10
Overdracht
9.2/10
Kennis lokale huurmarkt
9.2/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.2/10
Vriendelijk
9.2/10
Website
8.6/10
Reactietijd email
9.2/10

960 Reviews

Leonie

9/10

Goede ervaring

Sterke punten

Persoonlijk contact, goede communicatie

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Brigitte laks-appelo


Ine Zwaans

8/10

Goede ervaring

Sterke punten

persoonlijk contact

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Michel Immink


René van den Brand

10/10

Uitstekend, perfecte service

Sterke punten

Snelle verhuur, geen zorgen om betalingen, transparante communicatie en alles gaat in overleg

Verbeterpunten of tips

n.v.t.

Specifieke medewerker

Marc-Jan en Lisa


anoniem

10/10

Bemiddeling verhuur woning

Sterke punten

accuraat, snel, professioneel

Verbeterpunten of tips

nvt

Specifieke medewerker

Martin Houtzager


van Veldhoven

9/10

Twee en een half jaar geleden heeft Simone me voor het eerst geholpen om een huurder te vinden. Binnen een zeer korte tijd had ze een geschikte huurder gevonden tegen de huurprijs die we samen... Twee en een half jaar geleden heeft Simone me voor het eerst geholpen om een huurder te vinden. Binnen een zeer korte tijd had ze een geschikte huurder gevonden tegen de huurprijs die we samen hadden bepaald. Het was een hele prettige huurder, nooit een probleem mee gehad, dit zegt iets over haar mensenkennis. Afgelopen maand ging de huurder weg en het lukte Simone om het appartement gelijk weer door te verhuren zonder leegstand! Ben uitermate tevreden over de samenwerking met Simone. Ze communiceert duidelijk en reageert snel.

Sterke punten

Snelle en vlotte service

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Simone


Mireille Latten

8/10

Klantvriendelijk

Sterke punten

-

Verbeterpunten of tips

-

Specifieke medewerker

Michel Immink


Delibas

3/10
(Bewerkt)

123 Beheer Almelo

Sterke punten

Heel stil worden als het moeilijk wordt

Verbeterpunten of tips

Communicatie met klant beter onderhouden. Afspraken nakomen en niet zelfstandig opdrachten geven zonder goedkeuring van klant. Beter comform de afgesloten overeenkomst werken.

Specifieke medewerker

geen


Floortje

10/10

Super ervaring!!

Sterke punten

Pro-actief, kordaat, duidelijke en snelle communicatie

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Marc-Jan en Lisa, top team!


Susanne Swinkels

10/10

Verhuren ons vastgoed altijd via 123 wonen. Zeer klantvriendelijk, denken in oplossingen, leveren 100% , hebben zaken goed op orde

Sterke punten

Mensen mensen waarmee je graag zaken doet. Ze doen wat ze beloven en meer namelijk het geven van praktische adviezen

Verbeterpunten of tips

Ik ben zeer tevreden

Specifieke medewerker

Het Team Arno en florian is top


Elzemieke Jongkoen

9/10

Super service, vriendelijk en adequaat!

Sterke punten

Goede duidelijke communicatie en alles enorm snel geregeld

Verbeterpunten of tips

In de portal kwam een bericht welke ik niet in mijn mail doorgestuurd kreeg waardoor ik dit wat laat zag. Uiteindelijk bleek dit geen probleem verder gelukkig.

Specifieke medewerker

Patty Rouleaux (Heeft ons echt enorm goed geholpen, extra complimenten voor Patty!)