Reviews

9.2 / 10
1110 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.2/10
Overdracht
9.2/10
Kennis lokale huurmarkt
9.2/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.2/10
Vriendelijk
9.4/10
Website
8.6/10
Reactietijd email
9.2/10

1110 Reviews

Henk Jan

10/10

Helemaal top

Sterke punten

Van begin af aan een vertrouwd gevoel

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Agnes


PGH de Korenaar

10/10

123 Wonen Leiden heeft ook deze keer weer voor een heel snelle verhuur gezorgd. Zij beschikken over een landelijk netwerk van vraag en aanbieding.

Sterke punten

Snelle reactie, prettig contact en een correcte afwikkeling.

Verbeterpunten of tips

Ik kan ze niet bedenken.

Specifieke medewerker

Alle contacten waren vriendelijk en behulpzaam


particulier

9/10

Meerdere keren gebruik gemaakt ivm verhuur van appartementen

Sterke punten

Betrokken, kwaliteit en snel handelen

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Daan Aarnink


miranda meuenbroeks

9/10

Mijn ervaring met 123 wonen Tilburg, is meer dan goed. Er word snel gereageerd, als je vragen hebt. Afhandeling van papieren verloopt ook snel en correct.. Daarnaast is Michel van alle markten... Mijn ervaring met 123 wonen Tilburg, is meer dan goed. Er word snel gereageerd, als je vragen hebt. Afhandeling van papieren verloopt ook snel en correct.. Daarnaast is Michel van alle markten thuis. Zodat hij ook mee denkt met vragen die je als verhuurder hebt. Van mij krijgt 123 wonen Tilburg een dikke 10

Sterke punten

Ik werk als verhuurder, al verscheidende jaren met 123 wonen Tilburg. Omdat ze de klant als koning behandelen. Ga zo door.
OOk na dat Michel zijn werk op zit, zal hij altijd nog een terug...
Ik werk als verhuurder, al verscheidende jaren met 123 wonen Tilburg. Omdat ze de klant als koning behandelen. Ga zo door.
OOk na dat Michel zijn werk op zit, zal hij altijd nog een terug koppeling doen, of alles goed verloopt

Verbeterpunten of tips

ze zullen er vast zijn, kan ze alleen niet 1,2,3, opnoemen

Specifieke medewerker

Michel Immink


Franck van Boekel

10/10

Prima snelheid bij de afwikkeling

Sterke punten

Snelheid, Alertheid,

Verbeterpunten of tips

De kandidaten begeleiden met toelichtingen tijdens de bezichtiging

Specifieke medewerker

Michel Immink


Anoniem

9/10

Nu al 2 keer gebruikt gemaakt van de verhuurmakelaar als verhuurder.

Sterke punten

Snel antwoord op vragen, gedetailleerd, punctueel, komt af spraken na, soepele overdracht.

Verbeterpunten of tips

Contractueel/ Juridische wanneer er een hypotheek rust op de woning.

Specifieke medewerker

Johan van Belzen


Bastiaan Soepenberg

10/10

Goede ervaringen, nu al drie keer naar tevredenheid gebruik gemaakt van hun diensten.

Sterke punten

Verstand van zaken en snel handelen.

Verbeterpunten of tips

NVT

Specifieke medewerker

Agnes Schuttenbeld


G. Linker

10/10

Aangename ervaring. Heel veel informatie vooraf gekregen en ook tijdens het prettige kennismakingsgesprek.
De verdere stappen zijn snel en goed verlopen.

Sterke punten

Vriendelijke makelaar die meedenkt en goed luisterde naar je wensen.

Verbeterpunten of tips

In de samenwerking ben ik niet tegen dingen aangelopen waarvan ik denk dat het beter kon.

Specifieke medewerker

Sarina Colenbrander


Kim

10/10

Zeer positief

Sterke punten

Open en duidelijke communicatie. Het bieden van passend aanbod

Verbeterpunten of tips

-

Specifieke medewerker

Michel


Max

10/10

Super goede service voor een scherpe prijs!

Sterke punten

Super goede service voor een scherpe prijs!

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

alle medewerkers