Reviews

9.2 / 10
960 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.2/10
Overdracht
9.2/10
Kennis lokale huurmarkt
9.2/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.2/10
Vriendelijk
9.2/10
Website
8.6/10
Reactietijd email
9.2/10

960 Reviews

Velsen

1/10

Rond uit Crimineel

Sterke punten

Diefstal van gelden via Borg

Verbeterpunten of tips

Communicatie en kennis van rechten

Specifieke medewerker

Anne-mary (jammer dat je er werkt)


J.Y. Lee

10/10

Professioneel met beste en snelle resultaten

Sterke punten

Individuele begeleiding, nauwkeurige screening van de huurders en opstellen van contracten, snelle resultaten

Verbeterpunten of tips

Gren

Specifieke medewerker

Martin en Cherise


S. Post

2/10

Als je wilt dat alles wat fout kan gaan van begin tot eind, van Funda-gegevens tot overdracht tot lopende contract - en alles daartussen - dan is 123Wonen Groningen jouw adres. Goed bedoeld maar... Als je wilt dat alles wat fout kan gaan van begin tot eind, van Funda-gegevens tot overdracht tot lopende contract - en alles daartussen - dan is 123Wonen Groningen jouw adres. Goed bedoeld maar gericht op massa en dat merk je. Nonchalant en laks. Niet houdend aan afspraken. Niet klantgericht. Slordig is het sleutelwoord.

Sterke punten

Soms wel goed bedoeld (lijkt het) maar de uitvoering is slordig

Verbeterpunten of tips

Te slordig en nonchalant. Laks in contact en nakomen van afspraken (bijvoorbeeld om terug te bellen). Er gaat veel mis bij contact via het kantoor; zaken doorgeven etc. Afspraken worden daardoor met... Te slordig en nonchalant. Laks in contact en nakomen van afspraken (bijvoorbeeld om terug te bellen). Er gaat veel mis bij contact via het kantoor; zaken doorgeven etc. Afspraken worden daardoor met voeten getreden.

Specifieke medewerker

Maaike Diemer


Robert van Sas

9/10

Helder en snel schakelen, erg prettig

Sterke punten

Snel handelen, duidelijk proces en prettig in de communicatie

Verbeterpunten of tips

X

Specifieke medewerker

Samenwerking met Fleur was erg prettig


Ivanka

10/10

Fantastic experience with 123Wonen rental agency!

Sterke punten

super helpful, friendly and service oriented

Verbeterpunten of tips

none

Specifieke medewerker

Patty Rouleaux


S. vd Meer

10/10

Uitmuntend

Sterke punten

Bereikbaar, adequaat en vriendelijk!

Verbeterpunten of tips

nvt

Specifieke medewerker

You're are only as good as your team


D van der Schoor

10/10

Zeer goed.

Sterke punten

Alles tot in de perfectie afgehandeld

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten

Specifieke medewerker

Sarina


Zaal

9/10

Wij verhuren sinds een paar jaar onze appartementen via 123wonen. We zijn tevreden over de dienstverlening, hebben steeds vlot een geschikte huurder via 123 aangeleverd gekregen. We worden goed... Wij verhuren sinds een paar jaar onze appartementen via 123wonen. We zijn tevreden over de dienstverlening, hebben steeds vlot een geschikte huurder via 123 aangeleverd gekregen. We worden goed betrokken bij het proces van verhuur, zodat we in een vroeg stadium kunnen kennismaken met de gegadigden. De communicatie loopt sinds kort via Brigitte, onze vaste contactpersoon. Dit werkt voor ons heel prettig.

Sterke punten

Groot netwerk met gegadigden, waaronder ook expats. Klein team, waardoor de lijntjes kort zijn. Er wordt goed meegedacht met ons over het te verhuren pand. Martin, Brigitte en Cherise zijn... Groot netwerk met gegadigden, waaronder ook expats. Klein team, waardoor de lijntjes kort zijn. Er wordt goed meegedacht met ons over het te verhuren pand. Martin, Brigitte en Cherise zijn deskundig en zijn fijn om zaken mee te doen.

Verbeterpunten of tips

De telefonische bereikbaarheid is soms wat lastig, maar sinds we communiceren via onze vaste contactpersoon, loopt dit veel beter.

Specifieke medewerker

Speciale complimenten voor Brigitte en Cherise, zij werken part time, maar zijn zeer accuraat in het beantwoorden van e-mail en app contact.


H. Siebrand

9/10

Fijn contact. Komen afspraken na. Nemen veel uit handen.

Sterke punten

Communicatie!!

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Daan ken ik het best. Zeer correct en vriendelijk


J. Pezij

10/10

Zeer goede ervaringen met Sarina Colenbrander; behulpzame en integere makelaar. Erg snel en goed geholpen met het vinden van de juiste huurder.

Sterke punten

Alles

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Sarina Colenbrander