Reviews

9.2 / 10
960 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.2/10
Overdracht
9.2/10
Kennis lokale huurmarkt
9.2/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.2/10
Vriendelijk
9.2/10
Website
8.6/10
Reactietijd email
9.2/10

960 Reviews

Bruins

9/10

Wij maken al enkele jaren gebruik van de diensten van 123.wonen. Dit naar alle tevredenheid.

Sterke punten

zelf geen romslomp doordat 123 wonen onze volledig ont zorgt. Korte contact lijntjes met een vaste medewerker.

Verbeterpunten of tips

nvt

Specifieke medewerker

Met Ingeborg hebben we hele korte lijntjes en zeer prettig persoonlijk contact. We hebben daardoor echt het gevoel dat 123 wonen ons ont zorgt met de verhuur van de woningen.


Wim Beltman

10/10

Korte lijnen,

Sterke punten

We hadden Daan, correct en vlotte afwikkeling , komt de afspraken na.

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Daan Aarnink


mevrouw martinez

10/10

Hele goede makelaar in Rotterdam!!Na echt slechte ervaring met makelaars kon ik snel bezichtigen met 123wonen.Bezichtiging ook goed en gezellig. ook al heb ik helaas de woning niet gekregen vind ik... Hele goede makelaar in Rotterdam!!Na echt slechte ervaring met makelaars kon ik snel bezichtigen met 123wonen.Bezichtiging ook goed en gezellig. ook al heb ik helaas de woning niet gekregen vind ik dit bedrijf professioneel. Blijf zeker reageren bij hun.

Sterke punten

snel reageren en vriendelijk

Verbeterpunten of tips

nee geen verbeteren

Specifieke medewerker

was een dame


L. van Bebber

10/10

Verhuur en financieel beheer van mijn hoekhuis.

Sterke punten

De tweede huurder sloot naadloos aan op de eerste; de ontvangst van de aspirant-huurders verliep correct en sympathiek.

Verbeterpunten of tips

Geen.

Specifieke medewerker

Michel Immink, betrouwbaar en ter zake kundig.


Christel Tan

6/10

We hebben via 123 makelaar ons appartement ter beschikking gekregen.

Sterke punten

Aangenaam contact met personeel.

Verbeterpunten of tips

Terugkoppeling van het inspectierapport was er niet. Ook was er na de bezichtiging nog veel onduidelijk bij de makelaar. Na de sleuteloverdracht kwamen we achter veel technische mankementen van het... Terugkoppeling van het inspectierapport was er niet. Ook was er na de bezichtiging nog veel onduidelijk bij de makelaar. Na de sleuteloverdracht kwamen we achter veel technische mankementen van het huis die we uiteindelijk zelf moesten oppakken.

Specifieke medewerker

Lisa


Sabrina

9/10

Zeer goed

Sterke punten

Communicatie, helder over afspraken en deze ook nakomen. Proffesionele aanpak.

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Barbara MacDonald


G. Hoven

10/10

Ik verhuur een woning in de stad Groningen aan studenten.

Sterke punten

Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.
Doen degelijk vooronderzoek naar de best passende huurkandidaat.
De mensen, die er werken zijn zeer deskundig komen afspraken na en zijn zeer...
Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.
Doen degelijk vooronderzoek naar de best passende huurkandidaat.
De mensen, die er werken zijn zeer deskundig komen afspraken na en zijn zeer vriendelijk.
Een makelaar met kennis van zaken, die ik ten zeerste kan aanbevelen.

Verbeterpunten of tips

Nogmaals een zeer nette makelaar, over de verbeterpunten daar moet ik te lang over nadenken !!!!! Dus bij mijn weten geen. Doorgaan zo!!!!

Specifieke medewerker

compliment voor aan alle medewerkers.


Huurder

10/10

Heel tevreden over de dienstverlening.

Sterke punten

Professioneel en klantvriendelijk.

Verbeterpunten of tips

geen verbeterpunten, alles was tot in perfectie geregeld

Specifieke medewerker

Charmaine Kok


Rijad Velagic

10/10

Super!

Sterke punten

Reageren snel, super duidelijk, altijd bereikbaar

Verbeterpunten of tips

Nvt

Specifieke medewerker

Patty


Danielle

10/10

Zeer professioneel. Op korte termijn een opname afspraak gehad met deze partij, waarbij ik het persoonlijke en transparante erg waardeer en zij een extra punt scoorde ten opzichte van de andere... Zeer professioneel. Op korte termijn een opname afspraak gehad met deze partij, waarbij ik het persoonlijke en transparante erg waardeer en zij een extra punt scoorde ten opzichte van de andere makelaars. Alle kandidaten zijn overzichtelijk voorgedragen, erg fijn dat ik zelf de keuze mocht maken tussen alle young professionals. Duidelijke screening en fijne nazorg! Ideaal dat alles digitaal mogelijk is, zeker in deze periode.

Sterke punten

Niet lullen maar poetsen

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Rick & Patty