Reviews

9.2 / 10
813 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.3/10
Overdracht
9.3/10
Kennis lokale huurmarkt
9.3/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.1/10
Vriendelijk
9.3/10
Website
8.5/10
Reactietijd email
9.1/10

813 Reviews

Michael / i UNE-X iNTERNATIONAL

9/10

Uitstekende ervaring

Sterke punten

Veelal contact met Oscar vanuit Arnhem gehad. Heldere communicatie en afspraak is afspraak. Altijd bereid om een stapje extra te zetten indien nodig!

Verbeterpunten of tips

Gebruik maken van e-portal waardoor handtekeningen op contracten digitaal geplaatst kunnen worden.

Specifieke medewerker

Oscar (Arnhem)


Anoniem

9/10

Snelle, duidelijke comunicatie die ik met plezier heb mogen ervaring. Van het begin, tot het verhuur van de woning ben ik behandeld als een persoon. En waar er goed naar je wordt geluisterd.

Sterke punten

De goede en persoonlijke comunicatie

Verbeterpunten of tips

Geen verbeter punten

Specifieke medewerker

Jolien, ik waardeer erg je inzet voor het verhuren van mijn woning. Omdat ik zelf niet meer in Nederland woon en mijn woning wilde verhuren. Gaf je mij snel het vertrouwen dat ik met je samen kon... Jolien, ik waardeer erg je inzet voor het verhuren van mijn woning. Omdat ik zelf niet meer in Nederland woon en mijn woning wilde verhuren. Gaf je mij snel het vertrouwen dat ik met je samen kon werken op afstand.

Ik zal je zeker weer benaderen als ik op zoek ben naar een andere huurder. Om gebruik te maken van je goede service die je heb afgeleverd.



Peter

10/10

Top service

Sterke punten

Alles goed geregeld

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Scott


d"hond

9/10

Zeer goede ervaring met het verhuren van mijn appartement in de Pijp.

Sterke punten

Flexibel - ook toen de datum werd verschoven van beschikbaarheid gaf dat geen enkel problem
Accuraat - duidelijk in afspraken
Effectief en efficient - snel een solide huurder gevonden

Verbeterpunten of tips

wellicht een iets hogere huurprijs voorstellen

Specifieke medewerker

Lisa


Zsofia Kremer

8/10

I am renting a studio apartment through 123Wonen.

Sterke punten

I have had a few issues with the apartment I am living in and 123Wonen has been very helpful in trying to resolve this together.

Verbeterpunten of tips

As of now, I cannot think of anything.

Specifieke medewerker

In Amsterdam, Lisa has been mostly my contact, and she has been very helpful.


Anoniem

10/10

Super ervaring

Sterke punten

123Wonen Amsterdam komt afspraken altijd na en is op tijd. Zij zoeken naar een geschikte match tussen verhuurder en huurder.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten

Specifieke medewerker

Geen voorkeur!


Anoniem

8/10

Heel positief

Sterke punten

Gemakkelijk maar toch professioneel, heldere communicatie

Verbeterpunten of tips

Nvt

Specifieke medewerker

Brigitte


Anoniem

9/10

Korte lijnen; afspraak afspraak

Sterke punten

Prettige communicatie

Verbeterpunten of tips

contracten kunnen nog wat beter opgesteld worden

Specifieke medewerker

Germaine


van der Kloot Meijburg en Miles

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Medewerker probeert de wensen van de verhuurder goed te verkennen om zo een geschikte match te vinden.

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Charmaine Kok


L. Kruijne

9/10

Uitstekend

Sterke punten

juridisch - communicatiefg

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Jolien Heelan