Reviews

9.2 / 10
956 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.2/10
Overdracht
9.2/10
Kennis lokale huurmarkt
9.2/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.2/10
Vriendelijk
9.2/10
Website
8.6/10
Reactietijd email
9.2/10

956 Reviews

Binnensticht Vastgoed

10/10

Zeer goede ervaring

Sterke punten

Kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Michel Immink


Lisa

10/10

Super tevreden en snelle reacties!

Sterke punten

Betrouwbaar, veel kennis

Verbeterpunten of tips

Absoluut geen

Specifieke medewerker

-


Dirk Sietses

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Klantvriendelijk, snelle reactie op vragen, ter zake kundig

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Alle medewerkers verdienen een compliment


Finn Holmes

10/10

I’ve had such a quick, and extremely helpful experience with 123Wonen. I only had a few weeks to sort everything out with moving from England to Amsterdam and I had some seriously bad times with... I’ve had such a quick, and extremely helpful experience with 123Wonen. I only had a few weeks to sort everything out with moving from England to Amsterdam and I had some seriously bad times with other agencies. At the very last minute 123 Wonen came to the rescue with quick, informative replies and it seemed as if they really wanted to help me with this process. Being a younger male it was hard for landlords to take me seriously however, 123 Wonen really stopped at nothing in order to secure my apartment. This is really the most inclusive agency I have worked with and I will never use another service in the Netherlands. A special thanks to the Amsterdam office in particular Lisa and Marc-Jan. Without you this would not have been possible!

Sterke punten

Quick responses, great deal of care for customer, customer service, communication, English version of website.

Verbeterpunten of tips

I really can’t fault this company

Specifieke medewerker

Lisa & Marc-Jan (Amsterdam office)


Piet

9/10

Bijzonder positief, erg verfrissend na slechte ervaring met andere verhuurmakelaar ( BVwonen).

Sterke punten

Duidelijke communicatie en altijd direct antwoord op vragen en correcte afhandeling. Ook in zeer korte tijd resultaten.

Verbeterpunten of tips

Helemaal niet nodig

Specifieke medewerker

Michel Immink


René

10/10

Snelle en degelijke service

Sterke punten

Vlotte en prettige communicatie. We hadden binnen no-time een bezichtiging gepland, en binnen 3 dagen hadden we de sleutels.

Verbeterpunten of tips

-

Specifieke medewerker

Lisa en Marc-Jan


Bruins

9/10

Wij maken al enkele jaren gebruik van de diensten van 123.wonen. Dit naar alle tevredenheid.

Sterke punten

zelf geen romslomp doordat 123 wonen onze volledig ont zorgt. Korte contact lijntjes met een vaste medewerker.

Verbeterpunten of tips

nvt

Specifieke medewerker

Met Ingeborg hebben we hele korte lijntjes en zeer prettig persoonlijk contact. We hebben daardoor echt het gevoel dat 123 wonen ons ont zorgt met de verhuur van de woningen.


Wim Beltman

10/10

Korte lijnen,

Sterke punten

We hadden Daan, correct en vlotte afwikkeling , komt de afspraken na.

Verbeterpunten of tips

geen

Specifieke medewerker

Daan Aarnink


mevrouw martinez

10/10

Hele goede makelaar in Rotterdam!!Na echt slechte ervaring met makelaars kon ik snel bezichtigen met 123wonen.Bezichtiging ook goed en gezellig. ook al heb ik helaas de woning niet gekregen vind ik... Hele goede makelaar in Rotterdam!!Na echt slechte ervaring met makelaars kon ik snel bezichtigen met 123wonen.Bezichtiging ook goed en gezellig. ook al heb ik helaas de woning niet gekregen vind ik dit bedrijf professioneel. Blijf zeker reageren bij hun.

Sterke punten

snel reageren en vriendelijk

Verbeterpunten of tips

nee geen verbeteren

Specifieke medewerker

was een dame


L. van Bebber

10/10

Verhuur en financieel beheer van mijn hoekhuis.

Sterke punten

De tweede huurder sloot naadloos aan op de eerste; de ontvangst van de aspirant-huurders verliep correct en sympathiek.

Verbeterpunten of tips

Geen.

Specifieke medewerker

Michel Immink, betrouwbaar en ter zake kundig.