Reviews

9.2 / 10
960 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Juridische kennis
9/10
Duidelijk
9.2/10
Overdracht
9.2/10
Kennis lokale huurmarkt
9.2/10
Doorlooptijd
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.2/10
Vriendelijk
9.2/10
Website
8.6/10
Reactietijd email
9.2/10

960 Reviews

Jan-willem Den Hollander

2/10

Zeer slechte service

Sterke punten

Weinig tot geen

Verbeterpunten of tips

Leer omgaan met mensen. Zowel de verhuurder als de huurders zijn klanten van je. Stop eens met het typische gedrag van makelaars dat alles kan, tot de handtekening en vervolgens kan je zelf overal... Leer omgaan met mensen. Zowel de verhuurder als de huurders zijn klanten van je. Stop eens met het typische gedrag van makelaars dat alles kan, tot de handtekening en vervolgens kan je zelf overal achteraan.

Begin inspectie was nagenoeg niks. Klachten worden niet opgelost of serieus genomen en een eind inspectie wordt vervolgens tot in de kleinste puntjes gedaan.

Specifieke medewerker

Meerdere


Knarren

10/10

Fijne verhuurmakelaar in Limburg

Sterke punten

Persoonlijk contact

Verbeterpunten of tips

Mobiele bereikbaarheid

Specifieke medewerker

André en Joep en uiteraard de medewerkers op kantoor


Randy

2/10

Zeer slecht

Sterke punten

geen

Verbeterpunten of tips

Betere communiceren

Specifieke medewerker

Geen


S. Blom

9/10

Zeer positief. Heldere communicatie en ter zake kundig.

Sterke punten

Snelle reactie op email. Heldere afspraken.

Verbeterpunten of tips

?

Specifieke medewerker

Ik heb met meerdere medewerkers van doen gehad. Over allen zeer tevreden.


Mirjam van Beek

10/10

Zeer tevreden

Sterke punten

Snelle en duidelijke communicatie. Goed bereikbaar via email, telefoon en whatsapp

Verbeterpunten of tips

Voor het inspectierapport werd gebruik gemaakt van een tool. Dit was helder en overzichtelijk. Misschien is het een idee om ook voor de geinteresseerde huurders een dergelijk tool te hanteren zodat... Voor het inspectierapport werd gebruik gemaakt van een tool. Dit was helder en overzichtelijk. Misschien is het een idee om ook voor de geinteresseerde huurders een dergelijk tool te hanteren zodat de verhuurders de info van de potentiele huurders altijd volgens eenzelfde format aangeleverd krijgen?

Specifieke medewerker

Monique Spijker & Charmaine Kok


Agathe Faber

9/10

Geweldig bedrijf

Sterke punten

Woning snel weer verhuurd, goede en duidelijke communicatie. Heel blij mee!

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Agnes Schuttenbeld


Eray

10/10

Vestiging Zwolle van 123Wonen is heel prettig om zaken mee te doen. Reageren altijd correct en snel op je e-mails en zijn telefonisch goed bereikbaar. Zeer vriendelijk personeel die normaal met je... Vestiging Zwolle van 123Wonen is heel prettig om zaken mee te doen. Reageren altijd correct en snel op je e-mails en zijn telefonisch goed bereikbaar. Zeer vriendelijk personeel die normaal met je omgaan. Dit in tegenstelling tot andere verhuurmakelaars.

Sterke punten

Geen inschrijfkosten & geen idiote wachtlijsten.

Verbeterpunten of tips

Start de dienst aanhuurmakelaar

Specifieke medewerker

In mijn zoektocht naar een huurwoning ben ik prettig geholpen door Pascalle.


Bargerink

10/10

Zeer goed en vriendelijk

Sterke punten

Snelle terugkoppeling

Verbeterpunten of tips

Geen

Specifieke medewerker

Ineborg


Britt

10/10

We hebben een hele prettige, open en professionele communicatie tijdens ons proces naar het zoeken van een huurwoning ervaren.

Sterke punten

Snelle reacties, fijne sfeer bij bezichtiging, niet opdringerig, luchtig maar wel professioneel.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten

Specifieke medewerker

Anne-mary, voor het wijzen op de huurwoning na het bezichtigen van een andere.


Joost Kuipers

10/10

Zeer plezierig en uiterst professioneel.

Sterke punten

Reactiesnelheid en afhandeling.

Verbeterpunten of tips

Niets op aan te merken.

Specifieke medewerker

Erg plezierig contact gehad met Lisa.