Jet

Slechte service. Ik heb voor de tweede keer een hielspoorsok gekocht maat L. De tweede past totaal NIET krijg hem tot onder mijn kuit zo strak is deze! Kan niet om mijn kuit de eerste keer wel. Ik heb gebeld ze gaf aan dat er een levering bij zat die inderdaad veel kleiner qua omvang was. Het lijkt er eerder op dat de L maat op is en ik een M maat heb gekregen(maat staat niet in de sok). Ik moet zelf terugsturen ik ben al 3,95 aan verzendkosten kwijt om de sok te bestellen en nu moet ik weer geld uitgeven enveloppe kopen en verzendkosten om de sok weer te retourneren.

Geen opgemerkt

Bij een bestelling die anders is dan de vorige (wat jullie zeggen maar ik niet helemaal geloof) aangegeven op de website dat deze sok maat L veel nauwer uitvalt dan eerder.

Reactie Podobrace.nl:

Hi Siska! Wat ontzettend jammer om te horen dat u zo ontevreden bent met ons als webshop. Omdat wij bij Podobrace altijd streven naar het geven van de best mogelijke service, en de hoogst mogelijke klanttevredenheid willen behalen, hebben wij u zojuist een mail gestuurd om alsnog samen tot een oplossing te komen.

Score voor Podobrace.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Hielspoorsok