Carlos

Muito fácil de usar e preço muito justo! Eu recomendo!

Estacionamento próximo a VCP

Bruno Van Maldegem

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet zo goed. Ik ben vroeger teruggekomen en kon de parking niet verlaten.

ParkMundo

SterSterSterLege sterLege ster

Hinweg morgens war ok! Wir haben 10 Minuten auf den Shuttle gewartet! Beim Rückflug, der pünktlich ( wie geplant) war, haben wir über eine halbe Stunde auf den Shuttle gewartet und der Fahrer hat uns dann noch 20 Minuten im Bulli warten lassen, bis noch ein weiteres Pärchen kam, (mittlerweile kam auch schon der nächste Bulli vom „ ich parke selber- Service“) als der Fahrer dann noch 5 Minuten wartete, waren unsere Nerven, nach der langen Reise ziemlich blank! Dafür, dass geschrieben stand, dass der Shuttle alle 20-30 Minuten pendelt, war es nicht ok! Alle anderen Shuttle waren schon direkt nach dem Einladen gefahren! Wir würden beim nächsten Mal einen anderen Shuttle verwenden!

Ich parke selber - ParkMundo

Peter Young

First time using parkmundo found the process of making a booking so easy to follow

airport parking

Bernard

SterSterSterSterLege ster

Parkeerplaats geboekt bij Park&Fly, probleemloos verlopen, Hoop en verwacht dat de valetservice net zo soepel zal gaan.

Valet service

Theo Schaepkens van Riempst

SterSterSterSterLege ster

Het boeken gaat soepel, de parkeerplaats was perfect en ruim ,ook de shuttle verliep vlot, een kleine verbetering die jullie zouden mogen toepassen is een grote verlichte acht. IK moest op Berkenlaan 8 zijn inMachelen, google maps heeft mij perfect tot daar begeleid, maar het was stikdonker [3 uur snachts] en dan was een mooie verlichte 8 een uitkomst geweest om dejuiste ingang te vinden.In juni gaan we weer gebruik maken van jullie service.

Parking place

Jonge

Boeken ging makkelijk, nu eerst nog de rest

Parkeren

Ricardo

Terceira vez que uso o serviço. Sem nada a apontar. Sempre disponíveis e atenciosos. Recomendo.

Estacionamento FAST PARK coberto com serviço de valet

Ronald

Goeie service en vriendelijk geholpen. Ik ga de volgende keer weer via hier boeken

Parkandflyschiphol

Projects Constructions

SterSterSterSterLege ster

goed vlot bereikbaar wel een beetje verder van de Terminal dan ik dacht 10 minuutjes wandelen maar anders oké

ja

Coralie

Facile

Très bien

Parking

Parkmundo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Parkmundo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 1 september 2015

Parkmundo

“At ParkMundo, we empower travellers to easily compare and book secure airport parking across the globe—saving time, money, and stress through a simple, reliable platform.”

Carlos

Muito fácil de usar e preço muito justo! Eu recomendo!

Estacionamento próximo a VCP

Bruno Van Maldegem

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet zo goed. Ik ben vroeger teruggekomen en kon de parking niet verlaten.

ParkMundo

SterSterSterLege sterLege ster