Je feedback over

Noorderlicht fietsverhuur

We proberen onze service altijd te verbeteren en zo onopvallend mogelijk. Heb je je fietsen bij je vakantieadres laten bezorgen of heb je je fietsen opgehaald bij onze vestiging, wat vond je hiervan?

Je hebt ons waarschijnlijk gevonden via google, maar wat was je eerste indruk van de website? Ziet het er vertrouwd uit, is het niet te opdringerig, geef je cijfer.

Hoe vind je de informatie op onze website? Was alles in eerste instantie duidelijk of zijn er misschien dingen die niet duidelijk vermeld zijn. Geef je score!

Heb je de fietsen online besteld? Hoe vond je dit gaan? Geef je score!

Stonden de fietsen voor je klaar op je vakantieadres? Of heb je de vestiging makkelijk kunnen vinden? Geef je score!

Hoe is de service tijdens je verblijf bevallen, heb je misschien je fiets geruild, heb je een lekke band gehad? Is het eenvoudig opgelost? Geef je score!

Wat vond je van onze service bij vertrek? Zoals het ophalen van de fietsen bij je vakantieadres? Geef je score!

Als je kijkt naar de score vragen hierboven, waar zou jij iets willen veranderen, wat denk jij dat beter kan? Vertel ons kort waarom! Alvast bedankt voor je reactie!

Ja