De personen ( telefoon of monteurs) zijn stuk voor stuk aardig.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?

Contact met de personen is prima, maar daarna nul,nul opvolging en moet ik zelf er weer achter aan.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u Mampaey wel/niet aanbevelen?

telefonisch gemeld, maar daarna nagenoeg geen treugkoppeling oid. Resultaat is dat ik een week geen verwarming had gehad als ik niet zelf nogmaals had gebeld en de monteur die toen kwam het enigsinds heeft weten op te lossen voor korte termijn. Totdat anderhalve week later! er een derde monteur kwam met het juiste onderdeel.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Mampaey?

- volg een storing ook op als dat moet. Je kunt klanten niet anderhalve week in de kou laten zitten om dat een onderdeel er niet is. Navolgen wat een ander oplossing kan zijn.
- onacceptabel is het om van 8 tot 12 thuis te wachten en er komt niemand. Vervolgens telefonisch lange wachtrijen. En dan NA half 5 een mailtje ontvangen dat het onderdeel er helaas niet is en dus niemand langs komt (duh, dat had ik intussen zelf ook ontdekt) . Of ik dan de volgende werkdag zelf weer contact op wilde nemen voor een nieuwe afspraak. Die mail ontving ik dus NA half 5 en op VRIJDAG!!!

Score voor Mampaey Storing: 1.5/5