Wij hebben niet gekregen wat we hebben besteld.
De carpaccio van gerookte zalm bestond uit een bord dun belegd met zalm en een bertje rode pesto. Hooguit voldoende voor twee personen, terwijl er voor twaalf personen was besteld.
Hetzelfde gold voor de vitella tonata. Weer hooguit voor twee personen.
De schelpenpasta in roomsaus met garnalen broccoli, olijf en gorganzola was een pasta carbonara met spek.
De tortellini zou volgens opgave roergebakken groente bevatten, deze waren niet aanwezig.
Er zouden diverse italiaanse vers gebakken broodsoorten worden geleverd. Er was 1 brood.
Reactie Hapjes aan Huis:
Beste mevrouw Frides,
Hartelijk dank voor uw feedback. De cateraar heeft direct na het ontvangen contact met u opgenomen om uw reactie te bespreken.
Wij begrepen dat u had verwacht dat alles per persoon op bordjes geserveerd zou worden. Echter verkopen wij buffetten en geen per persoon opgemaakte hapjes. Helaas was het hierdoor niet wat u in uw hoofd had, wij wij enorm jammer vinden.
Aansluitend waren de overige gerechten helaas ook niet naar het zin, wat wij ook enorm spijtig vinden. Bij het afhalen van alle materialen waren alle gerechten gelukkig wel opgegeten. Wij hopen dat het alsnog gesmaakt heeft.
De cateraar heeft u 25% korting gegeven op de eindfactuur en gelukkig was u tevreden met deze oplossing die is geboden.
Wij wensen u een prettige dag en wellicht tot een volgende keer.
Mvg team Hapjes aan Huis