GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

Erik

De zonnepanelen en installatie zijn goed de monteurs netjes gewerkt en vriendelijke.
Maar de nazorg en klachten behandeling is zeer slecht na een paar maanden kwamen we er achter dat we lekkage hadden bleek door een dakpan die niet op zijn plek lag.
Dit aangegeven bij GoVolt maar de enige reactie die ik kreeg was * u had het binnen 12 uur moeten melden * hoe dan als het na het plaatsen 3 maanden niet regent
U Oekt het maar uit met u lekkage daar kwam het opneer .

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Communicatie naar de klant beter en wat laten horen als een klant klachten heb .
Bel de klant gewoon om de klachten te bespreken en niet zo'n kloten mailtje

Reactie GoVolt:

Beste Erik,
Wat vervelend om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent met GoVolt. Lekkage is natuurlijk voor niemand fijn en indien mogelijk biedt GoVolt altijd aan hierin te helpen. Echter wat u aangeeft is niet geheel correct. Wij hebben in februari werkzaamheden op het dak uitgevoerd bij u en in maart zijn de panelen er volledig op geïnstalleerd. Uw eerste melding met betrekking tot de lekkage is op 15 augustus pas bij GoVolt ontvangen. Dit betekent dat er een tijdsbestek van ruim 5 maanden tussen de volledige oplevering en de melding zit. Gezien dit grote tijdsbestek, hebben wij u vriendelijk verzocht de schade van de lekkage bij uw verzekering te melden. Er kan dan een inspecteur langskomen om te beoordelen waar en hoe de lekkage is ontstaan. U kunt natuurlijk begrijpen dat na 5 maanden het voor GoVolt lastig te beoordelen is of de lekkage door toedoen van GoVolt is.
Team GoVolt

Score voor GoVolt: 2.5/5