Tot nu toe afspraken altijd nagekomen. Wel duur

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Liet vervangen onderdeel zien en legde uit waarom vervangen en dat dit geld koste

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Vervangen onderdelen graag met originele onderdeelnummer op factuur. (fabrikant onderdeel nummer)

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring met onze monteurs en service. Fijn om te horen dat onze afspraken altijd zijn nagekomen en dat de uitleg over de vervangende onderdelen duidelijk was.
Wij begrijpen dat uw verwachting ten aanzien van de prijzen niet is zoals u had gewenst. Onze prijzen zijn niet zonder meer te vergelijken. Ze zijn marktconform, maar wat bij het ene bedrijf is inbegrepen valt bij het andere er buiten. Wij adviseren u die verschillen mee te laten wegen.
We nemen uw suggestie mee om bij vervangingen het originele fabrikantonderdeel-nummer op de factuur te vermelden, zodat dit in de toekomst standaard meegenomen kan worden.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 4/5