Volgens contract zou onderhoud jaarlijks plaatsvinden. Pas na 1 jaar en 7 maanden heeft mijn ketel onderhoud gehad.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur had meer tijd nodig om de ketel schoon te maken. Hiervoor zou een nieuwe afspraak voor moeten worden gemaakt. De monteur heeft zijn volgende afspraak naar achteren geschoven zodat hij het onderhoud aan onze ketel dezelfde dag nog kon afronden. Een nieuwe afspraak was dus niet meer nodig.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Pro actief communiceren indien de afspraak voor onderhoud niet binnen de termijn van het onderhoudscontract ingepland kan worden.
Reageer wel op mailberichten, ook al is het erg druk.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat het onderhoud van uw ketel later plaatsvond dan in het contract staat en dat het plannen extra moeite kostte. Fijn om te horen dat onze monteur uiteindelijk de afspraak op dezelfde dag kon afronden.
We hebben uw opmerkingen intern doorgezet zodat we kunnen kijken hoe we dit soort uitgestelde onderhoud beter kunnen voorkomen. Uw suggesties over proactieve communicatie en tijdige reacties op e-mails nemen we daarbij mee.
Team Webcare Energiewacht