Astrid Van Gelderen
Over het algemeen slaap ik beter
Fantastisch wij slapen beter en komen uitgerust ons bed uit
Werkt zeer goed!
Voor het slapen
Voor enkele dagen en dan gestopt, dan weer voor enkele dagen. Vind droomsap wel heel erg duur geworden.
Ik vind het een fijn product, je slaapt er heerlijk op!
Positief
Geen enkele klacht, voortreffelijk
Ik ben tevreden gebruik het al heellang, ikvindt alleen niet leuk heb 7 juli € 35,85 betaaldvoor twee flesjes vroeg nog of ik genoeg punten had voor nog eenklein flesje maar had helaas 736. Een weeklater kreeg je bij € 25.00 een klein flesje kado hoop dat jullie zo sportief zijn vooreen vaste klant er nog een opsturen. Groetjes Marieke.
Prima ben een trouwe bestelster en heb je net besteld dan kan je als jelater had besteld iets extra krijgen ! Waarom niet als trouwe besteller ??
Product werkte erg goed
Fijn product. Kan zonder niet meer slapen.
Ik heb mijn hele leven al een slaapstoornis. Droomsap is het eerste wat goed werkt bij mij om lekker in slaap te kunnen vallen. Ik heb ook wel slaapmedicatie via de huisarts, maar die wil ik zo mijn mogelijk gebruiken en door de droomsap is dat nu eindelijk mogelijk!
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Over het algemeen slaap ik beter
Fantastisch wij slapen beter en komen uitgerust ons bed uit
Werkt zeer goed!
Voor het slapen
Ik vind het een fijn product, je slaapt er heerlijk op!
Positief
Geen enkele klacht, voortreffelijk
Product werkte erg goed
Fijn product. Kan zonder niet meer slapen.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel