Wear2Work, een (web)winkel in werkkleding en werkschoenen in Wijk bij Duurstede. De webshop is 12,5 jaar geleden gestart met 3 verschillende werkbroeken en 2 medewerkers, inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met 20 personeelsleden. Met een groot assortiment en een pand van 1500m2, waar klanten fysiek producten kunnen passen, is het merk niet meer weg te denken.
De kleding is geschikt voor een brede doelgroep. Van consumenten tot schilders en van zzp’ers tot boeren. Wear2Work focust zich met hun marketingstrategie op verbreding van de doelgroep én de producten. Hierdoor is het bedrijf online en offline zichtbaar en blijven terugkerende bezoekers aan Wear2Work denken bij een nieuwe aankoop.
‘Goede service, we proberen de klant echt verder de helpen met onze ervaringen.’
Hoe onderscheiden jullie je van de concurrentie?
‘Goede service, we proberen de klant echt verder te helpen met onze ervaring, kennis en expertise.. We hebben vele vaste klanten, maar zien ook dat de goede ervaring van onze klanten helpt bij de beslissing van nieuwe klanten. Daarbij is ons assortiment een belangrijk punt, we verkopen via onze eigen website en kanalen als Bol.com. We hebben een groot magazijn met het voordeel dat de producten die we aanbieden, allemaal in ons eigen magazijn op voorraad hebben liggen. Prettig werken voor een webshop als Wear2Work, zeker in deze tijden.’ Om online zichtbaar te zijn heeft het bedrijf voornamelijk ingezet op Google Organic, social media, Google- en Bing Ads.
Waarom verzamelen jullie reviews?
‘We merken dat er steeds meer behoefte aan is bij onze klanten, maar het ook meerwaarde geeft aan je Google resultaten. Product reviews worden steeds belangrijker en helpen je klant een keuze te maken. Dat doe ik zelf ook, ik kijk naar reviews om het bedrijf te vergelijken en de beste prijs / kwaliteit aan te schaffen. We hebben een huismerk en A-merken in ons assortiment, waardoor we zeker voor de A-merken in concurrentie zijn. Potentiële klanten weten je te vinden als de ervaringen van je bedrijf goed te vinden zijn. Het aanbod is enorm, we merken dat klanten vaak op basis van reviews hun keuze maken.’
We leren van alle reviews, negatief of positief
’We willen ons graag blijven verbeteren en reviews van onze klanten helpen ons daarbij, uiteraard reageren we altijd op negatieve reviews en proberen we samen tot een oplossing te komen. Positieve reviews worden intern doorgezet naar de juiste afdeling of medewerker. Als een naam specifiek benoemd wordt, geven we het door en geeft het energie. Ook behandelen we het verhaal met de afdeling, waardoor bijvoorbeeld de klantenservice weet hoe ze de volgende keer het beste kunnen omgaan met dezelfde situatie. Dit past goed in de gedachte dat we altijd beter willen en voor het beste gaan. Feedback is heel waardevol, daar doen we heel veel mee.’
Waarom Feedback Company?
Wear2Work was op zoek naar een betrouwbare partij, Feedback Company stond en staat goed aangeschreven. We wilden graag een onafhankelijke partij om onze reviews te verzamelen, we zagen hier de meerwaarde als webshop al snel van in. Als je Wear2Work nog niet kent werkt het goed om niet zelf je reviews te hosten, maar is een onafhankelijke partij prettiger transparanter en betrouwbaarder. Onze ervaringen tot nu toe zijn erg goed, de tooling werkt goed, duidelijk en fijn.
Welke review is je bijgebleven?
Klanten weten niet altijd wat ze zoeken. We hebben enkele reviews ontvangen van klanten die wel een behoefte hebben maar niet precies weten waar ze naar op zoek zijn. We hebben de klanten geholpen door goed in te leven en met het inzetten van onze expertise het juiste product te kiezen, een tevreden klant en een positieve review geeft dan enorm veel voldoening! Negatieve reviews blijven langer hangen helaas, gelukkig hebben we meer positieve ervaringen dan negatieve. Dit geeft energie voor de hele organisatie en bevestigd dat we goed bezig zijn. We maken graag klanten blij!
Nog een tip?
Onze belangrijkste tip: begin met reviews verzamelen!
In het begin valt het soms tegen, en krijg je misschien niet zoveel respons. Toch is het belangrijk om doorzettingsvermogen te hebben, uiteindelijk is het van grote waarde voor je bedrijf. Kies een goede onafhankelijke tooling en wek vertrouwen bij je (potentiële) klanten.
Wear2Work is klant sinds 2011, bezoek de website: Wear2work.nl
Belgische bezoekers: Wear2work.be
Kennismaken?
Wil jij je online reputatie verbeteren en een betrouwbaarheid uitstralen? Feedback Company helpt je hier graag mee en is expert in reputatiemanagement. Van bedrijfs- en productreviews tot uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek.
Plan een vrijblijvende demo in wanneer het jou uitkomt. De demo duurt ongeveer 15 minuten. We laten je de tool zien en je kunt al je vragen stellen. Wij helpen je graag. Wees gerust, je zit nog nergens aan vast.
Wil jij net als duizenden andere Feedback Company klanten:
- NMeer bezoekers op je website
- NBetrouwbaarheid uitstralen
- NHogere omzet en meer klanten
- NBetere vindbaarheid in Google
- NInzicht in de kwaliteit van de dienstverlening
- NUnieke review box op jouw website
- NKortlopende overeenkomst (vanaf 3 maanden) = uniek