Back 2 Business
1 juni, de wereld gaat steeds een beetje verder open. Tijd om alle kansen te pakken die er zijn! Verzamel nu drie maanden waardevolle feedback. Wij betalen de eerste maand, jij de rest.
Bedrijfsreviews
Verbeter je betrouwbaarheid en verzamel bedrijfsreviews.
Product reviews
Boost je sales met product reviews.
Data & Inzichten
Zet waardevolle klant-en bedrijfsinzichten in.
Tijd voor actie!
1 juni gaat de wereld weer een stukje verder open. Back in business voor veel branches, klanten over de vloer, handel! Ook hét moment om je social proof te verbeteren en verstevigen. Daarom: reviews verzamelen. Verzamel ze nu een maand gratis met Feedback Company*.
In onzekere tijden zie je consumenten teruggrijpen op basale waarden: we willen veiligheid en vertrouwen voelen. Risico lopen? Nee! Want de situatie is al onzeker genoeg. En zeker nu er meer online geshopt wordt, zien we dat dat vertrouwen in de webshop die bezocht wordt belangrijk is en meer dan ooit gecheckt wordt.
Wist je dat gemiddeld 88% van de consumenten eerst een review raadpleegt nog voordat ze online een aankoop doen? Bij Feedback Company adviseren we onze klanten daarom om zich, juist nu, te focussen op het vergroten van hun online vindbaarheid en te bouwen aan hun betrouwbaarheid.
Let op: deze aanbieding verloopt over
Dag(en)
Uur(s)
Minute(s)
Second(s)
Wat onze klanten zeggen
“Wij gebruiken Feedback Company voornamelijk om vertrouwen uit te stralen richting potentiële klanten.”
“De reviews worden automatisch verwerkt en middels de tool op de website zichtbaar.”
“De reviews van Feedback Company helpen ons om deze betrouwbaarheid uit te dragen.”
“Een fantastisch platform om beoordelingen te verzamelen en zo meer inzicht te krijgen in je klanttevredenheid”
“Feedback Company is daarnaast ook altijd super goed bereikbaar en pakken hierbij onze punten meteen op.”
“Klantreviews op dit betrouwbare platform geven potentiële klanten vertrouwen en resulteren in een merkbaar hogere conversie.”
Waarom kiezen voor
Feedback Company?

Hogere conversie

Creeër vertrouwen

Verbeter je vindbaarheid

Gele sterren onder je site

Review widget op je site

Dashboard met resulaten

Vragenlijst meertalig

Koppel aan je eigen systemen
Feedback Company integreert met de meest gebruikte E-Commerce platformen.
Deze organisaties gingen je voor

Ook aan de slag met reviews?
Klantadviseur Robert neemt geheel vrijblijvend contact met je op om jouw wensen en behoefte te bespreken. Let op: Vul al wel dit formulier in om gebruik te maken van de kortingsactie.
*Voorwaarden actie
- Deze actie is geldig tot en met vrijdag 5 juni 2020.
- De minimale abonnementsduur bij Feedback Company is 3 maanden waarvan je er dus al 1 gratis krijgt (= 33% korting).