Avis

9.6 / 10
887 avis
Evaluer ce site

99% des clients recommandent cette société.

887 Avis

Anonyme

10/10

Prima levering. Samen met de korting van 10%, het stukje gereedschap om de armband in te korten en de lekkere Belgische bonbons een super goede deal.


Anonyme

10/10

Ordered a Skagen watch late in the afternoon. A few hours later my watch was shipped and I received it next day in The Netherlands! Also included a box of fine Belgium chocolate, a tool to shorten... Ordered a Skagen watch late in the afternoon. A few hours later my watch was shipped and I received it next day in The Netherlands! Also included a box of fine Belgium chocolate, a tool to shorten the watchband and a hand written personal note. All for free :-)


W Konink

10/10

Ik ben zeer tevreden over de webshop. De service is persoonlijk en erg goed. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. mijn bestelling is erg leuk ingepakt omdat dit een... Ik ben zeer tevreden over de webshop. De service is persoonlijk en erg goed. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. mijn bestelling is erg leuk ingepakt omdat dit een cadeau moest worden. ook ben ik op een bijzonder prettige manier te woord gestaan door Jessica.


Thomas groot

8/10

De levering was erg goed en alles zag er netjes uit, alleen het apparaat dat ik er bij kreeg om de tussenstukjes uit mijn band te halen van mijn diesel horloge was te klein.


FietsFix073 Mobiele Fietsenmaker

8/10

Bij myrwatches is er geen next day delivery zoals bij veel anderen echter wel zeer persoonlijk begeleide-briefje bij de zending.

Ik miste wat filtermogelijkheden, zoals:
quartz of...
Bij myrwatches is er geen next day delivery zoals bij veel anderen echter wel zeer persoonlijk begeleide-briefje bij de zending.

Ik miste wat filtermogelijkheden, zoals:
quartz of automatic /solar
formaat van de kast of formaat van de wijzerplaat
dikte van het horloge
lichte of donker wijzerplaat

als je evt al een typenummer zou weten dan ontbreekt een zoekmogelijkheid


Jarno van Dijk

8/10

Nice and good watch for less money than other stores!!!
Quick delivery!!


Ann bollion

10/10

Perfect service, very quick, nice packaging, extra small tool, and a complementary box of good chocolates, congrats !