Lidia van Vugt.
Recommandation
Vriendelijk, vakkundig geholpen. Hele snelle bezorging, en plaatsing. Ben heel blij met mijn nieuwe smeg koelvriescombinatie. Hier kom ik graag terug.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
1943 avisRédiger un avis
100% recommandez Electro World Thijssen !
Super goede service
Recommandation
Erg vriendelijk te woord gestaan. Voorlichting zeer deskundig!
Recommandation
Fantastische service, vriendelijk en zeer behulpzaam! Grandioos!
Recommandation
Een ruim assortiment wasmachines en vriendelijke, klantgerichte bediening. Alleen jammer dat de aflevering met enige vertraging verliep.
Goed advies
Recommandation
Vriendelijke mensen wordt fijn geholpen. Alleen jammer dat ze bekende merken niet in winkel hebben staan.
Recommandation
Angelique heeft me weer perfecte uitleg gegeven waardoor ik product gelijk gekocht heb.
Goede medewerkers, zowel advies als montage
Persoonlijke service denk met de klant mee en zeer vriendelijk
Prima advies en ook hele goede service
Prima service.
goed bedrijf en goeie service
Goede informatie , prettige client benadering, Duidelijk in service,
Goede uitleg goede winkel
Electro World Thijssen collecte des avis sur Feedback Company, une entreprise qui recueille des avis de manière indépendante.
Electro World Thijssen a obtenu les résultats suivants :
Electro World Thijssen
Emmastraat 9
4941AX Raamsdonksveer
Pour offrir une expérience client optimale, il est essentiel d’être à l’écoute de vos clients. C’est pourquoi chez Feedback Company, nous mesurons en permanence les expériences. Nous posons la bonne question, à la bonne personne, au bon moment. Mesurer les expériences est essentiel. Nos recherches se concentrent sur Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).
Feedback Company recueille des commentaires avec des données vérifiées de ses clients. L’entreprise s’engage à lutter contre les faux avis et vérifie leur origine.Cliquez ici pour plus d’informations à propos de la politique d’évaluation de Feedback Company et de la création de la page d’évaluation.
Super goede service
Recommandation
Erg vriendelijk te woord gestaan. Voorlichting zeer deskundig!
Recommandation
Fantastische service, vriendelijk en zeer behulpzaam! Grandioos!
Goed advies
Goede medewerkers, zowel advies als montage