Reviews

9 / 10
1145 reviews
Write a review

99% of the customers recommend this company.

1145 Reviews

Sonja - WijsSein

10/10

Met alle geduld is ons tempo gevolgd om een geschikte ruimte te zoeken. We hadden zeer weinig tijd en nog wat pech onderweg, waardoor afspraken niet altijd door konden gaan. Maar er is flexibel... Met alle geduld is ons tempo gevolgd om een geschikte ruimte te zoeken. We hadden zeer weinig tijd en nog wat pech onderweg, waardoor afspraken niet altijd door konden gaan. Maar er is flexibel gedacht en volgehouden om een geschikte ruimte voor ons te vinden. En dit is gelukt. Vandaag alles getekend en binnenkort de sleutel overdacht. Bedankt voor de bemiddeling Bas!


Tom Hermans

9/10

Het Team van Flexas is zeer prettig om mee samen te werken. Ik kan altijd rekenen op de deskundigheid van Rick, Collin en Bas.


Eric Maas

10/10

Goed, vriendelijk en bijzonder meedenkend


Vakmasters

9/10

Op eenvoudige en snelle wijze enkele bezichtigingen gepland en direct raak op de 2e locatie waar we maandag aanstaande intrekken. Kantoorruimte die prima aansluit op onze wensen en eventuele... Op eenvoudige en snelle wijze enkele bezichtigingen gepland en direct raak op de 2e locatie waar we maandag aanstaande intrekken. Kantoorruimte die prima aansluit op onze wensen en eventuele groeimogelijkheden.


Martin Jager

10/10

Positief. Duidelijk en met tempo. Vond ook snel een geschikte ruimte.


De Raad Makelaars

10/10

Prettige communicatie & goede leads via Flexas binnenkregen.


Home Stock

10/10

Heel goed!
Mijn contactpersoon was Kaj en hij belde eigenlijk altijd precies op het juiste moment :-)
Mijn vragen werden goed beantwoord en ook afspraken kwam hij altijd na.
Ook...
Heel goed!
Mijn contactpersoon was Kaj en hij belde eigenlijk altijd precies op het juiste moment :-)
Mijn vragen werden goed beantwoord en ook afspraken kwam hij altijd na.
Ook wist hij snel inzichtelijk te krijgen naar waar wij precies op zoek waren.
Erg prettige samenwerking!


RijLESS.nl

10/10

Goed advies en meedenken welke locatie er bij ons past. Ze hebben vervolgens afspraken met diverse verhuurders voor mij gemaakt en ook nog op korte termijn. Ze volgen adequaat op en zijn een ware... Goed advies en meedenken welke locatie er bij ons past. Ze hebben vervolgens afspraken met diverse verhuurders voor mij gemaakt en ook nog op korte termijn. Ze volgen adequaat op en zijn een ware liaison. Rick en zijn collega's hebben hun meerwaarde dik bewezen. Zoek je een bedrijfsruimte conventioneel of full-service, klop aan bij Flexas. Ze hebben mij top geholpen, dank jullie wel.


JAn Rijkenberg, BSUR Group

9/10

Prima. Zijn duidelijk, zitten er bovenop. Reageren vrijwel altijd direct, reactief en pro-actief. Plezierig in de communicatie en pragmatisch. Ze hebben een mooi eigen segment rond (onder)huur op de... Prima. Zijn duidelijk, zitten er bovenop. Reageren vrijwel altijd direct, reactief en pro-actief. Plezierig in de communicatie en pragmatisch. Ze hebben een mooi eigen segment rond (onder)huur op de bedrijvenmarkt gecreƫerd.


Mr. C. de Vries Advocatuur

10/10

Ik ben goed geholpen door Bas van Flexas. Hij heeft verschillende locaties voor me gevonden die bij mijn wensen aansloten. Uiteindelijk is het me gelukt de juiste locatie te kiezen.