Reviews

9 / 10
1108 reviews
Write a review

99% of the customers recommend this company.

1108 Reviews

RijLESS.nl

10/10

Goed advies en meedenken welke locatie er bij ons past. Ze hebben vervolgens afspraken met diverse verhuurders voor mij gemaakt en ook nog op korte termijn. Ze volgen adequaat op en zijn een ware... Goed advies en meedenken welke locatie er bij ons past. Ze hebben vervolgens afspraken met diverse verhuurders voor mij gemaakt en ook nog op korte termijn. Ze volgen adequaat op en zijn een ware liaison. Rick en zijn collega's hebben hun meerwaarde dik bewezen. Zoek je een bedrijfsruimte conventioneel of full-service, klop aan bij Flexas. Ze hebben mij top geholpen, dank jullie wel.


JAn Rijkenberg, BSUR Group

9/10

Prima. Zijn duidelijk, zitten er bovenop. Reageren vrijwel altijd direct, reactief en pro-actief. Plezierig in de communicatie en pragmatisch. Ze hebben een mooi eigen segment rond (onder)huur op de... Prima. Zijn duidelijk, zitten er bovenop. Reageren vrijwel altijd direct, reactief en pro-actief. Plezierig in de communicatie en pragmatisch. Ze hebben een mooi eigen segment rond (onder)huur op de bedrijvenmarkt gecreëerd.


Mr. C. de Vries Advocatuur

10/10

Ik ben goed geholpen door Bas van Flexas. Hij heeft verschillende locaties voor me gevonden die bij mijn wensen aansloten. Uiteindelijk is het me gelukt de juiste locatie te kiezen.


Kroet

9/10

Pro-actief en snelle response


I. de Zeeuw

8/10

In een woord: geweldig!
zeer snelle en accurate antwoorden op mijn vragen. Ik had binnen no time een aantal relevante objecten die voldeden aan mijn vraag.


Rolf de Bruin

10/10

Goed. Er werd zeker voldoende meegedacht met onze behoeftes en goede passende oplossingen aangedragen.


Guillaume

10/10

Meilleur online broker.
Leads qualifiés, suivi impec!


Marie Cornelis

10/10

Rapidité, efficacité et professionalisme!


Osbert Ong

9/10

Although our plans were cancelled last minute, dealing with Flexas was great and stress free. Rick was very helpful and understanding. I will definitely approach Flexas again next time we have... Although our plans were cancelled last minute, dealing with Flexas was great and stress free. Rick was very helpful and understanding. I will definitely approach Flexas again next time we have similar need.


Bruce Bongers

10/10

Als partij die in dezelfde markt opereert en veel samenwerkt met Flexas ben ik zeer tevreden over reactiviteit en professionaliteit van Flexas! Je word altijd netjes en correct te woord gestaan en... Als partij die in dezelfde markt opereert en veel samenwerkt met Flexas ben ik zeer tevreden over reactiviteit en professionaliteit van Flexas! Je word altijd netjes en correct te woord gestaan en er is altijd een passende oplossing te vinden.

Kortom toppersss!!