Reviews

9 / 10
1182 reviews
Write a review

99% of the customers recommend this company.

1182 Reviews

3D Print Service Arnhem

10/10

Prima


Jeroen Geesink

10/10

Heel goed!


Niek van Beek / ZWS Recruitment

9/10

Tijdens onze zoektocht naar nieuwe kantoorruimte in Almere (Almere Stad) zijn wij (voor het eerst) in contact gekomen met Flexas. Wij merkten al snel dat het zoeken naar nieuwe, passende... Tijdens onze zoektocht naar nieuwe kantoorruimte in Almere (Almere Stad) zijn wij (voor het eerst) in contact gekomen met Flexas. Wij merkten al snel dat het zoeken naar nieuwe, passende kantoorruimte zeer tijdrovend is. Wij waren dan ook blij dat wij op Flexas stuitten. Flexas is een partij die service- en klantgericht is, maar ook snel en - de naam doet het al vermoeden - flexibel is. Met aandacht voor onze eisen, wensen en voorkeuren, heeft Lucas Haiber goed met ons meegedacht over mogelijke opties voor onze nieuwe kantoorlocatie. Wat volgde waren een aantal concrete en interessante opties, die naadloos aansloten bij onze vraag, waarvan een aantal exclusief in beheer is bij Flexas. De hulp en service van Flexas heeft ons erg goed geholpen en bovendien een hoop tijd gescheeld. De bezichtigingen konden ook op zeer korte termijn plaatsvinden.

Ik kan Flexas van harte aanbevelen en zal hen zeker inschakelen, mochten wij in de toekomst nogmaals op zoek zijn naar andere kantoorruimte.


Oscar

7/10

Prima. Snel maar niet altijd even secuur ov volledig.


Julien

9/10

Positive


SEEBURGER Benelux B.V.

8/10

Onze ervaring met Flexas zijn over het algemeen zeer goed. De begeleiding is prima, de keuzes zijn ook veelvoudig en in de zoektocht naar een nieuwe office locatie zijn wij ook persoonlijk goed... Onze ervaring met Flexas zijn over het algemeen zeer goed. De begeleiding is prima, de keuzes zijn ook veelvoudig en in de zoektocht naar een nieuwe office locatie zijn wij ook persoonlijk goed begeleid.


Heshusius Ruimtelijke Ontwikkeling

8/10

Goed


Brightmaven

8/10

Goed


AM Master Sales

10/10

Lucas heeft me enorm goed geholpen. Communicatie verliep perfect.


Witbalans

8/10

Ik heb een goede ervaring met Flexas. Ondanks dat we op dit moment geen kantoor gehuurd hebben, ben ik goed verder geholpen en zou ik in de toekomst zeker weer contact opnemen met Flexas.