Reviews

8.4 / 10
22845 reviews
Write a review

92% of the customers recommend this company.

22845 Reviews

Anonimo
2/10

Fa schifo


Koos Prins
9/10

Geweldig


Sabine
8/10

Fijne filtermogelijkheden


D. Jong
10/10

GOEDE ZIN!


alexandra
7/10

Het zoekt gemakkelijk en snel.


A. Freije
4/10

Slechte beschikbaarheidsplanning

Reply Bedandbreakfast.nl:

Beste meneer Freije,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer dat u toch niet terecht bleek te kunnen bij de betreffende bed & breakfast. De B&B-eigenaar heeft blijkbaar zijn beschikbaarheidskalender niet goed up-to-date gehouden. We begrijpen dat dit erg vervelend is, dit bemoeilijkt het reserveren natuurlijk ontzettend. Wij willen hierover graag contact opnemen met de betreffende B&B-eigenaar om hem dit uit te leggen en hem hierop aan te spreken. Wilt u daarom via het contactformulier op onze website nog aan ons doorgeven bij welke B&B u deze ervaring gehad heeft?

Alvast vriendelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,
Het team van Bedandbreakfast.nl


Irma
1/10

Geen contact

Reply Bedandbreakfast.nl:

Beste Irma,

Bedankt voor het toevoegen van uw feedback. Wat vervelend dat u geen reactie meer ontvangen heeft van een B&B waarbij u een aanvraag gedaan heeft. Normaal gesproken kunt u binnen 24 uur een reactie van de eigenaar verwachten. Wat vervelend ook dat de telefoonnummers niet in gebruik bleken te zijn. U mag ons altijd middels het contactformulier op onze website laten weten bij welke B&B u deze ervaring gehad heeft. Wij kunnen dan contact opnemen met de accommodatie.

Onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,
Het team van Bedandbreakfast.nl


L.Bos
5/10

Reserveren weet niet meer welke reservering Als het over wognum ging was de reactie snel Ging het over damwoude was er geen reactie

Reply Bedandbreakfast.nl:

Beste meneer Bos,

Bedankt voor het toevoegen van uw feedback. Wat vervelend dat u geen reactie ontvangen heeft van een B&B waarbij u een aanvraag gedaan heeft. Normaal gesproken kunt u binnen 24 uur een reactie van de eigenaar verwachten. Mocht u inmiddels nog geen reactie van de B&B ontvangen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U mag ons dan middels het contactformulier laten weten bij welke B&B u deze ervaring gehad heeft. Wij kunnen dan contact opnemen met de accommodatie.

Met vriendelijke groet,
Het team van Bedandbreakfast.nl


Rik van Koetsveld
9/10

Prima website


J. Beemer
8/10

Eenvoudig in gebruik; duidelijk en accuraat