Bewertungen

9 / 10
1343 Bewertungen
Bewertung schreiben

99% der Kunden empfehlen dieses Unternehmen.

1343 Bewertungen

Es

9/10

Anoniem:

Ik ben geholpen door Bas van Flexas. Zijn hulp heb ik als zeer prettig ervaren en heeft gedurende het traject altijd netjes terug gebeld, mee gedacht, gezocht naar alternatieven...
Anoniem:

Ik ben geholpen door Bas van Flexas. Zijn hulp heb ik als zeer prettig ervaren en heeft gedurende het traject altijd netjes terug gebeld, mee gedacht, gezocht naar alternatieven en was altijd bereid om dingen voor mij uit te zoeken. Daarnaast is hij ook supervriendelijk en servicegericht. Dankjewel Bas!


Social Compass

9/10

Goed geholpen en snelle reactie. Ruimtes sloten aan bij de wensen.


HAROUCHE

8/10

Très satisfaisante .


Tecteam

10/10

Lucas is een kei


BuurtzorgT

10/10

Snelle en heel vriendelijke service; meteen geholpen en doorgepakt. Drie dagen na eerste contact al twee bezichtigingen en een kantoorrruimte gevonden.


Hassen

9/10

Goed, meedenkend en uiteraard snel geregeld!


De Talentenfabriek

10/10

Positief


Hypnovum

10/10

We hebben goed contact met Bas gehad en heel snel een geschikte praktijk ruimte gevonden!


RSV Breda PO e.o. 30-03

8/10

Goede ervaring. Betrokken en reageert snel.


Sander van Woesik / TCS Worldwide

10/10

Prima, aandacht voor (on)mogelijkheden van klant om een passende oplossing aan te bieden. Draagt pro-actief oplossing aan en denkt mee om met verhuurder tot een acceptabele keuzemogelijkheid te... Prima, aandacht voor (on)mogelijkheden van klant om een passende oplossing aan te bieden. Draagt pro-actief oplossing aan en denkt mee om met verhuurder tot een acceptabele keuzemogelijkheid te bereiken.